status via Jerulazrul

Thursday, August 26, 2010

the latest from me

0 comments

hye. how do i look?
hihihih..
pic was taken today by me.
26 August 2010.
Read More..

Sunday, August 22, 2010

menjana pendapatan sempena bulan ramadhan n aidilfitri.

9 comments
menjana pendapatan sempena aku sedang cuti sem ni. bunyi macam menarik kan? kahkahkah. mestila, duit bah tuuu, rezeki siapa mahu tolak kan??? anda/kamu mahu tolak?? gila kaliii tidak mahu duit tuu. kita sekarang hidup di zaman yang memerlukan banyak duit, (tapi bukan MENCURI ya). kalo MENCURI lain sudah ceritanya. hahahha.. dasar BEGOKKKKK orang yang MENCURI. sambung kepada TOPIK utama aku. menjana pendapatan. =)

begini, memandang kan aku ini boleh la juga di katakan serba sedikit pandai dalam seni kulinari . hahaha. pengakuan siottttt.. wekkk, tapi tidak apa, ada aku suruh kamu kesah? tiada kan, jadi biar kan aku dengan caraku.. hahahah..=P. adalah beberapa makcik dekat kawasan rumah aku ni, mahu menempah Cheese Cake aku..mereka bilang pada ku nampak pada gambar memang cantik dan sedap. ceh!. tapi ya la, ada taburan Cheese diatas kek.. Fuuuuuhhyoooo, memang sedap la... mahu tengok gambar kek? ala, sebelum ni aku ada juga post gambar kek keju ni, tidak ingat ya? tidak apa, nanti aku akan bagi tengok sekali lagi pada anda anda semua. huhuhu.

tempahan yang telah aku terima setakat ini adalah Strawberry Cheese Cake. apooooo, macam macam betul la makcik makcik aku nii.. hihih.. sudah mahu cari tepung untuk buat kek ini pun payah, adoooyaii, tapi tidak apa. untuk memuaskan hati pelanggan aku, akan tetap aku cari tepung ini sehingga terhasilnya strawberry cheese cake..
pada asalnya tempahan yang dikehendaki dan dipersetujui ada la kek keju biasa saja, tapi tidak tahu la aku bhaa, ada tambahan strawberry lagi. duii.. mati la aku. tapi tidak apa, aku yakin aku dapat buat. dan aku akan pastikan kek buatan aku ni, akan menjadi satu tarikan juadah kek pada hari raya nanti. pasti orang yang datang beraya ke rumah aku n makcik makcik yang menempah kek aku ini akan memuji hasil buatan tangan aku. hahaha. perasan jap.

percaya atau tidak, soalan yang pasti akan terkeluar dari setiap pengunjung ;-
i) sedap betul la kek ni, dekat mana ko beli ni?

adoiiiii, bangga la juga aku bila kena jawab macam ni ;
jawapan : uinaaaa, anak buah saya bah yang buat ni, aku menempah dari dia.

nahhhh, ambikkk. kembang la juga aku di puji.. kihkihkihhh..

=).

p/s : suka atiii aku laa..ada aku kesah dan ada aku suru ko kesah? hahahah...

~Jangan nilai buku dari kulitnyaa...~

wekkkkk..=P

~akunamajerul~
Read More..

Wednesday, August 18, 2010

love the way you lie.

4 comments
Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie
Read More..

Tuesday, August 17, 2010

EXAM...

0 comments
bermula 5hb Ogos 2010, satu peperangan besar telah d antara aku dan kawan kawan ku d atas helaian helaian kertas.. sebanyak 14 paper exam harus aku selesai kan.. cuma ada beberapa paper lagi belum ni.. aduiii...
lama nya la menunggu 14hb ni. 14hb ni, tamat la suda perjuangan aku bersama kawan kawan ku.. wahhh.. FINALLy, kita pun MERDEKA.. yesss.. tapi kita kena sabar dulu ya.. huahauahauahaua..
Read More..

Ceritera Malam Terindah

2 comments



31hb Julai merakam sejarah yang terindah bagi aku. bukan setakat aku, tapi juga kawan kawan aku serta Jabatan aku. hihih. malam ini(malam dinner) memang malam yang paling terBAEK!!! caya la.. 
dengan bertemakan merah hitam putih, fuhhhhhhhh. membuatkan jadi sangat sangat CHANTEK!! so nice!! so, kepada semua yang terlibat, yang hadir, yang perfome, yang juara, dan etc. TAHNIAH! senyum =). sememangnya ini lah yang di impi kan... hihihih. kini misi dan visi sudah tercapai. rasa sangat indah sekali. btw, rasa macam x puas pun ada juga. macam nak buat lagi macam ni.. rinduuuuu bhaa.. 

antara picxxx :























kita SEMUA berkawan baik. =)




Read More..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger