status via Jerulazrul

Tuesday, May 31, 2011

Klinik Kesihatan Jeli

18 comments
entri entri entri . hihihih .. masih berasa gigih untuk mengUPDATE blog yang semakin usang dan berdebu . padahal baru seketika aku tidak berbicara . sudah berapa hari berada di Daerah Jeli , Kelantan . alhamdulillah , semua nya masih dalam keadaan bagus dan baik . orang orang sekeliling pun baik . :)

mari bercerita , jom !! hari Ahad lalu , bermula lah kerjaya aku sebagai seorang JuruTeknologi Makmal Perubatan Trainee . kan tengah berpraktikal di sini selama dua bulan . hari pertama bekerja ; so far so good . staff semua nya baik . walaupun ada yang garang / tegas . menganggap semua itu adalah teguran . tapi kadang kadang ketar juga di buat oleh nya . ahahahahah .
Read More..

Friday, May 27, 2011

so far so good

0 comments
wahhh . so far so good . akhir nya selamat tiba ke destinasi yang ingin di tuju iaitu ; JELI . hahahahah . bertolak dari hostel dalam pukul 11 pagi , dan selamat sampai di hostel Jeli dalam pukul 1245 tengahhari . kira perjalanan mengambil masa dalam 1 jam setengah juga lah . nahhh , ambik kau !! cuma berdua dalam rumah ini .
Read More..

selamat tinggal

0 comments
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa !! selamat tinggal words come out from my mouth . hahaha . yess !! i like that words . 'selamat tinggal' . and now say HELLO to the new PLACE .
~hello~

Read More..

Thursday, May 26, 2011

menjaga hati .

0 comments
tiada siapa dapat menjaga hati aku dengan sempurna . huhuh .
by the way ,
selamat malam . memandang kan aku keboringan , aku main update je la blog ni . jangan korang bosan sudah . hahaha . :) . aku sebenarnya rindu mahu berkaroke bhaa .. gian sangat sudah ni. . lama tidak pegang mikrofon . lama tidak berkarokss !! hahaha . 

'suara kau sedap sangat ke ??'
helloo , lantak aku laahh . suara aku kot yang di lontar kan . kenapa kau terganggu ke ? jangan nak kutuk orang sangat laa . cuba kau nyanyi , aku nak dengar juga , sedap ke tidak suara kau ? nahhhh , ambik kau !! 
hahahaha . tahu sangat dah , akan ada orang akan mempertikai kan . bajet la suara orang pertikai kan tu sedap sangat . its our life kan , dah tu ? masing masing ada minat .

bersambung pada cerita asal . kan setiap kali aku berkaroke , aku akan pastikan yang aku akan merakam setiap lagu yang aku nyanyi . hahaha . aku suka dengar . walaupun suara aku tidak sesedap penyanyi asal . hahaha . ada satu lagu ini , membuat kan aku tiba tiba merasa rindu . bukan rindu pada sesiapa , tapi rindu pada lagu ini . ala , lagu Yovie & Nuno tuu ; menjaga hati . best kan ? hihihih

Masih tertinggal bayanganmu
yang telah membekas di relung hatiku
hujan tanpa henti seolah bertanda
cinta tak disini lagi kau telah berpaling

Biarkan aku menjaga perasaan ini
menjaga segenap cinta yang telah kau beri
engkau pergi aku takkan pergi
kau menjauh aku takkan jauh
sebenarnya diriku masih mengharapkanmu
ooh oooh

Masih adakah cahaya rindumu
yang dulu selalu cerminkan hatimu
aku takkan bisa menghapus dirimu
meskipun kulihat kau kini diseberang sana

Andai akhirnya kau tak juga kembali
aku tetap sendiri menjaga hati

Sejujurnya ak masih mengharapkanmu
oooh ooohh
Read More..

jadi kan aku yang kedua

2 comments
 selamat petang , siang , sore ibu ibu bapak bapak . g mana donk kabar kalian ? semua nya dalam baik baik aja kan ? hmmm , gue itu lagi nggak tahu donk . sebab gue suka banget sich dengar lagu ini . hahahaha . apa apa pun layannnn ..

Jika dia cintaimu,
melebihi cintaku padamu
Aku pasti rela, untuk melepasmu,
walau ku tau ku ‘kan terluka

Jikalah semua berbeda,
kau bukanlah orang yang ku puja
Tetapi hatiku, telah memilihmu,
walau kau tak mungkin tinggalkannya

Jadikan aku yang kedua 
Buatlah diriku bahagia 
Walaupun kau, tak ‘kan pernah 
Kumiliki selamanya
Read More..

mimpi

0 comments
selamat pagi semua . jam menunjukkan pukul lima pagi . wahhh . gigih sangat aku update blog pada subuh subuh hari ini . bukan nya apa , aku cuma terjaga dari mimpi aku tadi . bukan mimpi basah ya . hahaha . jangan pikir bukan bukan . lepas saja aku bermimpi itu , aku cuba untuk tidur semula tidak dapat . :( . huhuhuhu . actually aku telah bermimpi arwah nenek aku :( . di saat aku berada di sisi dia . entah kenapa aku boleh termimpi macam ni , mungkin aku rindu sangat kot dekat arwah . :( . ya memang betul , ada suatu ketika , sedang aku duduk bersendirian , tiba tiba terlintas kenangan kenangan aku bersama arwah . ye lah , start aku dari form 5 (2008) lagi dia sakit , aku yang selalu menemani dia . waktu dia di tahan kat dalam wad aku juga yang jaga dia . di saat dia tidak dapat berjalan , aku yang selalu pegang dia , mandi kan dia , makan kan dia , minum kan dia . huhuhuu . di saat dia terlantar sakit , aku ada di sisi dia . dan sehingga tahun ini (2011) , bertarikhkan 28Feb2011 pemergian dia ke rahmatullah masih segar dalam memori aku . dia pergi sewaktu kami semua berada di rumah cuma abang aku saja yang tidak sempat untuk balik . kebetulan juga masa itu aku tengah cuti final . mengimbas semula detik itu , hanya Allah saja yang tahu bagaimana perasaan kami sekeluarga , lebih lebih lagi pada aku dan adik adik aku . dia pergi betul betul waktu kiteorang berada di sebelah dia . huhuhuhuh . keadaan rumah sekarang ini sangat sunyi . ye lah sebab kalau dia masih ada , ada lah juga teman untuk berborak , berjenaka . betapa sedihnya hati aku . tapi apa kan daya , semua orang pasti akan kembali pada-NYA . marilah kita sama sama menyedekahkan Al-Fatihah kepada beliau . Aminnnn .
Read More..

Wednesday, May 25, 2011

rabu

2 comments
selamat hari rabu semua :) selamat pagi . hye hye hye , hello hello hello . sehat hari ini ?? harap sehat la yee kawan kawan .. memandangkan hari ini hari Rabu , hari terakhir aku berkhidmat di unit Sitologi . huhuhuhuh . dalam sedih untuk meninggalkan lab Sitologi , ada gembiraa juga sebab hari Jumaat ini aku bakal meninggalkan tempat ini untuk pergi ke tempat baru , alaaaa , masih ingat entri aku yang ini ; aku ingin LARI . hihihihi . tidak sabar rasanya mahu lari dari sinii ..
Read More..

Tuesday, May 24, 2011

selasa

2 comments
hello hello hello , did your hear i was saying hello hello hello ? huhuhuh . good morning peeps !! how was your Tuesday morning ? its everything gonna be alright ? hope so . belajar rajin rajin , kerja rajin rajin ya .. :)
Read More..

Monday, May 23, 2011

MRK FACEBOOK KING 2011

0 comments
selamat malam semua . sehat ? mahu minta tolong dari kamu kamu semua ini , boleh tidak ? begini bhaa , aku bagi kamu link , kamu tolong klik dan undi ok ; undi DBKK ok , Casey Jovial . ala , bukan link virus yang macam kat dalam facebook tu . ini link untuk untuk MRK FACEBOOK KING 2011 . untuk keterangan lanjut sila KLIK INI . kerjasama anda amat di perlu kan . :) .
Read More..

WHAT THE HELL

0 comments
You say that I'm messing with your head
(yeah, yeah, yeah, yeah)
All 'cause I was making out with your friend
(yeah, yeah, yeah, yeah)
Love hurts, whether it's right or wrong
(yeah, yeah, yeah, yeah)
I can't stop 'cause I'm having too much fun
(yeah, yeah, yeah, yeah)

You're on your knees,
beggin' please
'stay with me'
But honestly,
I just need to be a little crazy

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'
All I want is to mess around,
and I don't really care about
If you love me, if you hate me,
you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now,
whoa 'What the hell'

What,
What,
What,
What the hell

So what if I go out on a million dates
(yeah, yeah, yeah, yeah)
You never call or listen to me anyway
(yeah, yeah, yeah, yeah)
I'd rather rage than sit around and wait all day
(yeah, yeah, yeah, yeah)
Don't get me wrong,
I just need some time to play (yeah)

You're on your knees,
beggin' please
'stay with me'
But honestly,
I just need to be a little crazy

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'
All I want is to mess around,
and I don't really care about
If you love me, if you hate me,
you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now,
whoa 'What the hell'

La la la la la la la la, whoa, whoa
La la la la la la la la, whoa, whoa

You say that I'm messing with your head
Boy, I like messing in your bed
Yeah, I am messing with your head
When I'm messing with you in bed

All my life I've been good but now,
I'm thinking what the hell (what the hell)
All I want is to mess around and I don't really care about (I don't care about)
All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around and I don't really care about. (if you love me)
If you love me (no), if you hate me (no)
You can't save me, baby, baby (if you love me)
All my life I've been good but now, whoa, what the hell

La la, La la la la la la, La la, La la la la la la la
Read More..

TAPAI UBI KAYU .

0 comments
pernah dengar tapai ubi kayu ? mesti pernah dengan kan ? lagi lagi kalau tapai nasi . ala orang sabah panggil ' laru' ' . kepada orang orang sabah , ' laru' ' tu kamu tahu kan ? hahaha . ala yang kena bungkus pakai daun begiang kalau orang bajau . hihih . daun keladi yang besar tu bhaa . hahahaha . 
berbalik kepada tajuk aku ; TAPAI UBI KAYU . biasa lah kalau hidup di perantauan kan , macam macam benda kita tidak pernah tahu / jumpa / nampak , kita boleh tahu bila sudah berada di perantauan kan . actually , lama sudah mahu buat entri ni , tapi biasa lah , memandangkan line broadband yang 'sangat' laju , tu lah pasal 'selalu' betul update blog . hahaha . 
tapai ubi kayu goreng / tapai ubi goreng / kuih tapai ubi goreng . entah lah , macam mana mahu panggil . tapi yang penting dia kuih laa . hahaha . ala macam pisang . pisang goreng / goreng pisang . ini tapai ubi goreng . kamu pernah makan ? pernah rasa ? pernah cuba ? ala , rasa macam biasa saja . rasa tapai laa . biasa la kreativiti orang kan dalam berniaga . mula mula dengar macam pelik saja , tapi bila sudah rasa macam sedap pula . nahhh , ambik kau .. kamu rasa dulu .. kikikikik .
ni lah bentuk / rupa kuih tapai ubi . hihihi


Read More..

jangan ganggu aku !!!

3 comments
kalau kau datang hanya untuk mengganggu aku , aku tidak mahu lagi . kalau kau datang hanya untuk merayu aku , aku tidak ingin lagi . pergi lah pergi dan jangan pernah kembali , aku tidak tahan lagi . biarkan kini aku tetap sendiri , aku ingin begini . pergi saja kau dari hidup aku , sungguh aku tidak mahu . bawa pergi semua janji mu , jangan ganggu aku !!!!!
Read More..

Sunday, May 22, 2011

HARI INI .

0 comments
seperti biasa . Life life life . Hidup hidup hidup . Hidup seharian bekerja . Begini lah . Kalau tiada kawan , duduk sorang sorang . Mengharap kan pada handphone yang boleh online je sebagai peneman di kala kesunyian menyelebungi diri ini . Nah , bermadah . Ambik !! Hahaha . Tujuan aku pepagi buta ni bukan apa , saja saja nak penuh kan masa lapang ku dalam makmal ni . Masa lapang ?? Kepala hotakk !!! hahaha . Ada je kerja tapi kemalasan ni menguasai diri ku . Bukan setakat malas , ngantok lagi . Kalau rajin tu datang , nah ambik kau , penuh buku di buat nota . Hihihi . Memandangkan aku sekarang duduk dalam lab sitology , jadi kerja agak slow laa . Tidklah sibuk mana pun sebagaimana lab hema , mikrob & blood bank serta patology . Sibuk 24jam . Kalau ada 30jam sehari , 30jam itu la sibuk . Hehehe . Lab sitology ?? Apaka ?? Tahu ka ?? Ok ok , mau cakap ni . Dalam la ni , ia mengkaji sel sel yang rosak dalam badan kita melalui cecair cecair badan seperti sputum , urine , nanah dan lain lain . Yang kedua pula mengkaji sel sel yang rosak dalam sistem reoroductive wanita melalui pap smear . Apakah pap smear ?? Ala , ujian yang di laku kan ke atas rahim perempuan . Be open minded ya kawan kawan . Ini ilmu . Hihihi . Melalui smear yang doktor buat , kemudian akan di lakukan pula pewarnaan untuk melihat sama ada terdapat sel sel normal , sel sel yang dijangkiti bakteria mahupun sel sel abormal . Selalunya orang yang mengalami kanser servik akan melaku kan pemeriksaan sebegini . Kalau dah tahap kanser jalan penyelesaian adalah dengan membuang organ tersebut . Huhuhuhu . Mungkin subjek ini ada sedikit boring . Ya memang . Tidak d nafikan . Hahaha . Tapi apa boleh buat , ilmu ! Hmmmm , ok lah , selamat berhujung minggu kawan kawan . :)
Read More..

pagy

0 comments
assalammualaikum , hye kawan kawan . selamat pagi semua . selamat berhujung minggu ya .
Read More..

Saturday, May 21, 2011

KOLONY .

8 comments
KOLONY ? kolony kolony dan kolony . mesti tahu kan apa yang aku maksudkan dengan kolony ? hihihi . ye lah , benda ni kan dah lama , aku saja saja jer mahu buat entri ni :) . mau promo infeksi kolony aku laa kata kan . hahahaha . berapa jumlah koinz anda sekarang ? cecah x 2000kz ? kalau cecah tu cuba cuba la taip KSHARE 1000 jerulazrul dan hantar ke 25333 , kan berbaloi juga . kita boleh kolony dua orang . apa macam ? hahaha . aku berguraw saja :) . ha !! apa kata sebarkan infeksi kolony anda dengan menaip KFREN jerulazrul dan hantar ke 25333 . sudah sebarkan belom ? hihih . tapi makesure buat KDING / KPOPP jerulazrul yaa . kita boleh chatting dua .. hahahah .. aku pun tidak tahu laa , apa kelebihan keistimewaan nya , tapi kalau dah boring sangat layan benda ini best juga . hihih . ala macam kita sedang berYM , berFB . so , amacam .? jangan lupa yaa . malas mau tulis panjang panjang . hahahaha .
Read More..

TUNGGUL KAYU

0 comments
hahahaha . tajuk entri yang sangat menarik . tunggul kayu ? apa kah itu ? hahaha . ala , kayu yang tidak berdahan , tidak berpohon , tidak berdaun , tidak berbunga , tidak berbuah dan segala tidak lah . tidak , nahhhh tidak lagii . kwakwakwakwa . ok ok , serius serius . :) . itu lah aku TUNGGUL KAYU untuk hari ini .
begini , tadi aku dalam lab umpama mesin yang tidak berfungsi , umpama plug yang tidak hidup suisnya , umpama batang paip yang tidak keluar airnya , umpama tugu negara yang di pandang orang dan macam macam umpama lahh . hahahah . tapi yang positif ok . bukan kamu orang ambik umpama umpama yang tidak boleh di pakai pulaa . paham ? wahhhhhhhhhhhhhhhhh . 
apa yang sedang aku repek kan ini ?? hahahah . ok lah , sambung pada cerita aku . sebab apa aku kata aku seperti tunggul kayu ? ahahahah . ye laaa , tadi aku keseorangan , bukan lah keseorangan mana pun , maksud aku , aku kerja tadi tiada kawan bha . ada pun semua senior senior saja . mana lah aku biasa dengan mereka . sebab tidak satu kepala . kikikikiki . serius !! aku langsung tidak boleh masuk dengan senior senior ni . aku lagi suka sama senior senior yang sebelum ni , semua satu kepala . enjoy !! 
apa apa pun , esok aku keseorangan lagi .. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Read More..

DRAMA KOREA

4 comments
selamat pagii :) . apa khabar anda semua ?? sehat seperti biasa ?? masih stress ?? gembira ?? sedih ?? muram ?? masam ?? apa apa pun , semoga hari hujung minggu anda sentiasa ceria . balik kepada tajuk entri kali ini . DRAMA KOREA . wah wah wah , akibat terlalu addicted to korean drama , aku nak mandi pun rasa malas . nak pergi kerja pun rasa malas . hahaha . apa lah mahu jadi ini . hihihih . mana tidaknya , drama korea yang aku tengok ni sangat best . sangat seronok . hahaha . Playful Kiss tajuk nya . sudah tengok ke belum korang korang ni ?? kikikikikiki . ok lah , aku tahu masing masing ada minat tersendiri kan ? apa apa pun enjoy yourself . 
Read More..

Friday, May 20, 2011

jahat nya kamu

3 comments
 wah , such a interest title . 'jahat nya kamu' . there is no other meaning lahh . its all about me . yang jahat itu aku , bukan kamu . hahahaha .

i am sorry if i am lied frequently to you all . there is a reason why i do like that . dont worry about me . i am still safe . i always thought that i am a very very JAHAT person . yes i do !! thats i am . life with forced would make myself be a JAHAT person . dont tell me why . if i said like that , that is the reality . try to accept the reality . 

just a few minutes ago , i was reading MISS UD blog . and 100 % from her words her sentences , i agreed !! seem like we are in a same condition friend =( . so sad . there is no other way to luahkan our problem selain daripada blog . sometimes , i afraid to tell my friends about my decision , about my problem that including them because i need to care their heart supaya tidak terluka , tidak terguris di sebabkan aku .

hmm , once again , dont take heart ya friends about my tingkah laku kebelakangan ini .
Read More..

tenang .

0 comments
seharian melayan movie korea , best juga . hihihih . malas mau buka facebook , malas mau buka hanset . hihihi . baru lah rasa tenang . betapa gigihnya aku . nahhh ambik kau .. tidak mau ada sebarang gangguan kan . seperti dunia ini aku yang punya . HAHAHAHAHAh !!
Read More..

THERAPY .

0 comments
bagaimana khabar anda pagi ini ? harap semua nya ok . hihihih . aku cuma ingin men-TERAPI kan diri aku yang sedikit tekanan ini dengan cara ber-BLOGGING bak kata Miss UD . hahahaa !! apa apa pun , aku tengah mencuba sedaya upaya aku untuk tidak merasa itu tekanan . ahahahaha .
Read More..

Thursday, May 19, 2011

STUPIDDOH !!

5 comments
aku sangat tidak memerlukan tekanan . jadi jangan pernah bagi aku tekanan . very very dislike . even its just for laugh , just for joking . i think it does not important . i am tired being HIPOCRIT actually , but the situation made me being a hipocrit person or whatever . whatever people say right now , i just want the freedom . being alone gave me a thousand million feel in better situation . maybe my words a bit of sakit hati word for those was reading . especially for certain certain person . i dont want to mentioned their name . just let them know my heart feeling right now , enough . 

i know , what i was doing right now can make some people hurt . but for me , this is the best way . sorry if i am a shorted thinking person . i dont know what to do . if can , i want  to keep it secret . but my heart its so hard to keep it . i need to luahkan luahkan . luahkan bukan pada orang tapi cukup untuk aku luahkan di sini . 
ok lah , dont want to cakap banyak . i want to get some rest . daaa .

* maaf kan jika english aku banyak broken . biasa lah , rojak english . english yang mudah di pahami :)

~akunamajerul~
Read More..

aku ingin LARI .

3 comments
arrrrrrrrggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! 
aku mahu lari .. 
aku mahu pergi jauhh ..
serius ly , perasaan aku sekarang kuat menyuruh aku lari pergi jauh dari tempat iniiii !!! 
malangnya , detik itu sungguh terlalu lama , aku sudah tidak sabar ..
betapa terseksa nya jiwa raga zahir batin aku !!!!
omaigodd !! Ya Allah !!
apa harus aku laku kan ??
memang betul kata pepatah ' penantian suatu penyeksaan '
aku sudah tidak mampu .. sungguh sungguh tidak mampu ..
kenapa lah semua ini harus terjadi sama aku .. ???
hmmmmmmmmmm !!!
totally shit man !! 
ambik kau !!
aku pun tidak tahu laa , perasaan apa yang sedang menghantui aku ini ..
very very the mysterious ..
totally my head lead and fulled out of TEKANAN !! (ntah btol x ayat aku) ..
lantak laahh , aku pun mau speaking juga ..  hihihih ..

sebab itu lah aku mahu pergi jauh ,
mahu tenang kan fikiran aku yang sedang serabut ,
yang sedang kusut ,
yang sedang kucar kacir ini ..

aku harap sangat supaya kehidupan aku di tempat baru boleh menenangkan aku ..
hope so :(

~akunamajerul~
Read More..

semua yang kita rancang tidak semua akan berlaku

0 comments
pejam kan mata mu . dengar la dunia berkata kata . usah di ragu . selagi masih percaya semua nya tetap indah . ketawa kecewa terpisah . jalan yang lurus kian berhala . bukan semua ini di pinta . 
adakah semua ini di ingin kan ? atau pun hanya mengejar dunia semata mata ? 
selama ini . semua yang kita rancang tidak semua akan berlaku .

eh eh apa yang aku merepek sebenarnya ini ? 
apa telah berlaku ? 
hahahahah .

aku telah berkata kata . huahuahuahua .
aku keboringan .
blah blah blah .

~akunamajerul~
Read More..

Nur Kasih The Movie

5 comments
apa khabar kalian semua ? harap semua nya baik baik sahaja . 
aku tengah bercuti hujung minggu ni . hihihih .
oleh kerana terlalu bosan , lalu aku pun mengupdate lah blog aku yang tidak semena mena ini .
blog yang tiadaa kesempurnaan nya pun . 
tidaak macam blog blog koorang . hahahah .

19 hb Mei 2011 .
sebenar nya tiada apa apa pun dengan tarikh ini . 

aku sebenar nya mahu tengok Nur Kasih The Movie bhaa .


aku tidak tahu lah kenapa aku terasa sangat teruja untuk menonton kesinambungan drama Nur Kasih yang kat TV3 hari itu . sebab Nur Kasih drama yang best . thats why lah aku sangat teruja . tapi apa kan daya , jodoh + rezeki tiada lagi untuk aku menonton movie ini . huhuhuhuhu .

~akunamajerul~
Read More..

Wednesday, May 18, 2011

manusia .

3 comments
ORANG TUA TUA PESAN , JANGAN MUDAH PERCAYAI SESIAPA KERANA MANUSIA INI MUDAH BERUBAH - UBAH .
renung - renung kan . malahan ibubapa kita sendiri juga sudah memesan kepada kita . (^^,)v
Read More..

Tuesday, May 17, 2011

BELIEVE IT OR NOT ??

6 comments
WAHHH . BELIEVE IT OR NOT ? tapi kalau betul , ALHAMDULILLAH . 
begini , aku terbaca satu blog tadi . pasal Paris Hilton . Paris Hilton peluk Islam . 

ok lah , tanpa buang masa KLIK SINI .
Read More..

AMBIK KAU !!

0 comments
hye everyone . morning . morning . morning . :) . hows ur day today ? okay ? 
suitable with my title ; AMBIK KAU !! 
for the first first time aku berspeaking dalam blog aku . hahaha
wahhh , ambik kau aku berspeaking !! kakakaka . nevermind . i dont care . i know my english a lot broken . hahaha . and i know too my words was tunggang langgang but at least i'm trying to learn more either writing or speaking in english . ambik kau !!
actually , i am still thinking whether shall i or go or not . alaaa , go somewhere with my friends .  huhuhuhuh . i dont know laa my kawan kawan ini , :P . kawan kawan where u all want to bring me ? is it makan makan ? jalan jalan ? or something else ? so confusing la kamu ini . tiada arah tujuan . hahahaha . jangan marah ya kawan kawan . kakakakaka . its just only joke on this early morning .
byTHEway , have a nice day .


~akunamajerul~
Read More..

Monday, May 16, 2011

what ?

2 comments
shocked ? haha . just wanna say , smile :) . dont so serious .
Read More..

Sunday, May 15, 2011

jamu indon katanya

2 comments
hahahaha . masih kah anda ingat tentang entri aku yang mengatakan aku mengambil 50 biji pil kurus itu ? hahahaha . betapa sanggup nya aku menelan 5 biji setiap hari sebelum mengambil sarapan . gigih x gigih . mampu x mampu . tapi tidak juga kurus kurus . hahahaha . tidak habis dengan itu , ambik pula a.k.a minta la sikit jamu indon dari membe ni , konon konon jamu untuk menguruskan badan . hahahah . sanggup aku semata mata mahu kurus . tapi sepatah haram senaman pun aku tidak buat , macam mana mau kurus oo . hahahah . lagi satu , aku siap berjanji lagi dengan membe supaya dalam bulan lima ni konon konon bulan berdiet . tapi ... hmmm , hampeh . dugaan banyak mendatang . hahahaha . entah lah lepas ini ubat / pil apalah membe membe aku mahu sarankan . tidak lama mati la jugaa . sebab efek pada akan datang . hahaha . sedar juga akhir nya , tapi tidak juga berhenti henti dari mengamal cara cara ini . masyaallah . bila sudah terjadi baru putih mata . jerul jerul .
Read More..

lalalala

0 comments
every body look to their left .
every body look to their right .
blahblahblah .
wats goin on ?? 

Read More..

money !

0 comments
Why is everybody so serious , Acting so damn mysterious ? Why is everybody so obsessed ? Money can't buy us happiness . Can we all slow down and enjoy right now , Guarantee we'll be feeling Alright . (^_^)V . It's not about the money , money , money .
Read More..

Saturday, May 14, 2011

masalah .

4 comments
ini lah masalah . masalah masalah dan masalah . bukan apa , bila broadband aku sudah mencapai tahap kelajuan yang boleh di kata kan maksima , tiada pula entri yang aku mahu post / publish kan . bila broadband aku selow a.k.a perlahan mahu mamposss sana laa ada sajja mahu di entri kan . ish ish ish . tapi apa apa pun , dapat juga aku publish something daripada biar blog aku terkubur sekian lamaa . hihih . kadang kadang aku cemburu juga pada teman teman yang punya blog boleh mengupdate / membuat entri pada bila bila masa sahaja . tapi aku ... tunggu pada masa masa yang sesuai sahaja . hmm , ok lah . nanti aku buat entri lagi ya . :)
Read More..

aku chomel :]

2 comments
assalammualaikum semua . apa khabar anda ? baik baik aja kan ? maaf lah sudah terlalu lama aku tidak meng'update'kan blog aku ini . yaaaa , buat buat faham sudah . masalah nya sama seperti dahulu , internet internet problem . connection yang sangat lembab ! 
untuk itu , aku mahu saji kan anda semua dengan gambar gambar pilihan CHOMEL aku . hahahaha
aku bosan kan , jadi merelakan diri menjadi model untuk tatapan sendiri . ahahaha . ye laaa , sebelum nak buat entri panjang panjang nanti kan . 

jap ek ; 
uploadingggggg !!








hehehehehehe :)

sekian ,
nanti petang sambung balik yaaa . mahu bersiap siap pergi kerjaa . 

~akunamajerul~
Read More..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger