status via Jerulazrul

Wednesday, June 29, 2011

bila selalu di kecewa kan .

4 comments
entri yang memang panas . hahaha . ' bila selalu di kecewa kan ' . puii !! entah lah bila mahu rasa kebahagiaan itu . hmmmmmmmmmmmmmmmmmm . adakah benar kebahagiaan itu benarbenar tidak WUJUD ? ohmaigoddd !!
Read More..

Saturday, June 18, 2011

LOGIN SAHAJA boleh DAPAT WANG.

4 comments
login sahaja boleh dapat wang . suatu yang menarik . bukan menipu tapi kenyataan . marilah kita sama sama join .

nak join ? klik ni .


Read More..

janji mu janji busuk

2 comments
memang lidah tak bertulang
namun di mulut lain di hati
seperti kau yang tak pernah bisa
ku percaya lagi
net
mulutmu bilang ”a”, hatimu bilang ”b”
lebih baik ku tinggalin kamu

jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuk
ya janji-janjimu janji palsu
takkan ku percaya akan semua janjimu
(dasar kau jambu, janjimu busuk
mulutmu bilang, hatimu bilang
dasar kau jambu, janjimu busuk)
lebih baik ku tinggalin kamu
Read More..

Friday, June 17, 2011

orang kurang ajar layak di balas dengan kurang ajar.

2 comments
sesuai dengan entri ! orang kurang ajar layak di balas dengan kurang ajar ! sekarang aim yang di utama kan ada lah musuh , bakal jadi musuh & dalam proses mahu buat musuh ! 
apa kau ingat kau hebat ? aihh , pelis laah perempuan sundal malam . kau tidak hormat kami bagaimana kami mahu hormat kau ? jangan nanti sampai satu tahap kami boleh buat kau mati dengan tiba tiba . mati ? macam kejam kan ? memang kejam . manusia ni pun ada limit sabar dia . nah , jangan sampai limit kesabaran kami itu naik . kami datang untuk menuntut ilmu , bukan untuk di malukan or watever .
Read More..

Sunday, June 12, 2011

gulai telur itik.

2 comments
dengar nama macam pelik kan . hihihih . tapi sedap . kan kalau dekat semanjung panggil gulai , kalau dekat sabah , telur itik masak lemak . fuhhyooooo !! sedappp !! hari ini aku telah menunjukkan bakat memasak aku dekat keluarga angkat di Kuala Balah , Jeli ni . nahhh !!
Read More..

Tuesday, June 7, 2011

TOLONGGGGGGGGGGGGG !!!

2 comments
jum jum jum , hulurkan bantuan anda semua . bantuan anda amat la di perlukan buat masa sekarang .. boleh tolong tidak ?? beginiii , malas mahu ulas panjang panjang . yang ringkas ringkas sudaahh :)
Read More..

Monday, June 6, 2011

pengalaman mengajar erti kehidupan .

0 comments
Read More..

TRIP TO STONG HILL

2 comments
WELCOME TO STONG HILL
Read More..

Saturday, June 4, 2011

pokok

0 comments
Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam
Read More..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger