status via Jerulazrul

Saturday, July 30, 2011

oversea .

4 comments
wah , oversea !! hahaha . betul lah oversea . hari ini dengan menaiki penerbangan Air Asia , sampai lah aku ke tempat destinasi . terima kasih AirAsia kerana menaja penerbangan aku untuk kali ini . setelah berapa bulan tidak balik oversea , akhirnya terjejak juga kaki ini kat kampung halaman . syukur alhamdulillah juga , di kesempatan cuti yang selama dua bulan ini , aku dapat juga berpuasa di tempat sendiri . legaa rasa . ye la kalau kat tempat orang , rasa untuk berpuasa itu macam lain sikit berbanding kat tempat sendiri :)) . 

apa apa pun , kepada semua kawan kawan aku , selamat bercuti . jangan sia sia kan cuti anda !! kita kasih gempak .. hahahaha .. kepada blogger terhebat a.k.a roomate aku ; TZ-MLT rajin rajin lah yaa update blog anda . hihih . aku akan sentiasa mengikuti perkembangan mu . hahahaha . 

ok lah , masa pun sudah lewat . aku mahu bersiap siap dulu . nanti tertinggal flight pula . :))
sabtu , 0511am .
Read More..

Tuesday, July 26, 2011

only me .

2 comments




Read More..

kami melanji lagii :)) . kau ada ??

0 comments
hari ahad lalu kami melanji lagii . hihih . kau ada ?? best best best . 
ye laa , sudah mahu balik sabah kan , jadi keluar enjoy la .
release tension exam kata kan ..













Read More..

Saturday, July 23, 2011

exam .

4 comments
minggu ni ada lah minggu exam . final exam . hihihi . tadi ; sabtu , 23 Julai . paper pertama aku . wahhh . alhamdulillah , segala urusan telah di permudah kan . syukur sangat sangat syukur , dapat juga jawab dengan sempurna dan dengan jayanya . ya la , biasa nya bila dah sem 5 , soalan exam mesti lah susah kan ?? huhuhuh . tapi apa apa pun , semuanya beres saja tadi . boleh jawab . :)) . aku lega . kini aku menanti lagi . masih ada dua paper harus aku harungi . di beri rilex empat hari . jom bercuti :))
Read More..

Friday, July 22, 2011

rindu terubat :))

2 comments
setelah sekian lama , dua bulan kot tidak ketemu , akhirnya semalam kami bertemu juga . betapa happy nya . seharian bergelak ketawa . seharian berjalan jalan . hihihih :)) 
apa apa pun , selamat berjaya a.k.a good luck untuk kita semua :)) ye laa kan , esok sudah mahu exam . sudah penuh memori kah kawan kawan ?? hahahah .
bagi yang sekali exam dengan aku tuh , jum jum jum kita duduk dekat dekat , supaya mata boleh menjeling jeling . kikikikik :))

ini lah kami :))


Read More..

Wednesday, July 20, 2011

NOVEL : kisah dua bulan .

0 comments
berakhir nya sudah kisah novel dua bulan . HAHAHAHA . betapa aku gembira sebab sudah bisa menghabiskan kisah ini :)) . kini aku sudah lega . tiada lagi tekanan , tiada lagi segala gala yang bisa membuat aku menjadi  kurang ajar :)) .
penderitaan dan penyeksaan kini sudah tiada lagi .
. TAMAT .
Read More..

Sunday, July 17, 2011

jum jum jum , jum kita LAYAN .

0 comments
hahahaha . betapa gembira nya hati dan perasaan aku . akhirnya !! yeahh !! akhirnya , penantian aku amat berbaloi . dapat juga mendownload NurKasihTheMovie :)) . walaupun sudah lama berada di panggung , tapi apa kan daya , aku orang yang baru keluar dari bandar , amat jarang menjejaki kaki ke panggung wayang a.k.a cinema tuhh  . so jungle + kampungan rite ?? hahaha  . yeah , aku mengaku . kuang kuang kuang . tapi tidak apa lah , at least dapat juga menonton kan :)) . kesah lah pulak kau kan ?? ahhh , lantak lah , nak kisah ke tidak nak kisah . whatever !! TITIK . so , jangan banyak cakap , mari kita layaaaannnn !!
Read More..

Monday, July 11, 2011

kisah hati .

0 comments
sungguh lega rasanya hati , ringan segala gala nya . setelah proses penyainan buku log untuk praktikal sudah di tandatangani seminggu lebih awal sebelum tamat nya kontrak dengan pihak Klinik Kesihatan Jeli :) .

tapi tadi memang sangat menyakit kan hati . ala , si BITCH yang aku cerita kat kamu kamu semua sebelum ni . punya lah bikin panas . boleh boleh pula sibuk hal kami . sibuk dengan soalan teori dia yang macam taik tu . ek eleh !! tidak hadap lah wanita tua . apa kau ingat kau buat begitu kau nampak HEBAT kah ?? tepuk tangan 10 jari aku untuk kau . kalau jari aku ada 20 , 20 jari ini lah aku tepuk tangan untuk kau . perhhh !! ee peliss lahh . sangat murah you perangai kau , kau buat macam tu . asyik mahu menang saja . sampai bila kau mahu begitu ?? sampai kau masuk 7 kaki kah ?? wahhhh . guud guud guud !!
Read More..

Saturday, July 9, 2011

b o s a n .

2 comments
dream come true ^^
Read More..

outing with MekRomoh .

2 comments









Read More..

Friday, July 8, 2011

living with a superstar :)

5 comments









~akunamajerul~
Read More..

chat dengan Dato' Ac Mizal :)

2 comments
sangat aku tidak percaya :) . terima kasih kerana memberi respon . salam dari peminat :) .
 
Read More..

ONCALL .

0 comments
oncall oncall oncall . hehehehehe . betapa rhajen nya lah turun kerjaa pada waktu cuti . ye laa , kelmarin kan sudah cuti :) terpaksa lah ganti pada hari ini . biasa lah duduk kerja di Kelantan ni , waktu pejabatnya kan pada hari Ahad - Khamis . hihihihhihih . waktu oncall ni lah masa untuk kita bebas meng'ONLINE'kan diri tidak kira dari segi kerja mahu pun menghadap komputer yang ada dalam opish ni . hahahahah :)
Read More..

Thursday, July 7, 2011

cuti.

3 comments
HARI INI OFFDAY :) hihihih .
sebab aku mahu pergi Tanah Merah . 
lalalalalalalalalalalalaa ..
Read More..

Friday, July 1, 2011

sepatah .

3 comments
Pernah tak sekali , dalam hidup kamu bila kamu bangun waktu pagi kamu fikirkan mengenai diri kamu dulu ?
Read More..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger