status via Jerulazrul

Sunday, November 21, 2010

: episod 2 :

percutian seminggu semasa berada di Seremban. sudah semestinya BEST. jadi orang Negeri Seremban selama seminggu.. =). sampai Seremban ari isnin subuh. balik rumah rehat rehat jap. petangnya p mall pulak. Terminal 1. saja saja mau lepak di Terminal 1 tu. hihihihih. 
first time beraya di tempat orang. kaku je rasa. tapi tidak apa, dapat juga membiasakan diri..=)
hari raya haji, raya kat Kg. Pasoh, Seremban. kat Perumahan Felda. fuhhhyyoooo, jadi orang felda selama dua hari. hari selasa balik kat sana, then rabu petang balik Seremban. sambutan raya biasa biasa aja. sederhana. tapi meriah lah. =). lain kali mahu datang lagi. tidak habis dengan itu, kan petang tu balik Seremban, petang tu juga dengan mengikuti mereka, terjejak juga kaki kat Melaka Bandaraya Bersejarah. hihih. datang Melaka ni pun hanya untuk makan ikan bakar. fuhhhhh. sangat sangat best laaa. terima kasih ya farid. hihi
then khamis lepak kat Terminal 2 pulakk..hihih
ye laaa, mahu beli tiket bus. nahhh sekali membeli tiket untuk malam pulak tiada, so naik pagi la. mahu x mahu kena naik jugaaa. hihih. bergerak dari Seremban to Kota Bahru pada hari Jumaat. ingat nak g tengok wayang waktu kat Terminal 2 tu, tapi 1 wayang tiada pun yang best. cancel. lagi 1, malam tu pun tidak jadi nak pergi Melaka, cancel. hohohoh. apa lagi, pergi Pizza Hut la. hahahaha.
sangat seronok sekali bila melayan karenah budak comel yang berusia 4 tahun. hihih. kecik kecik lagi dah pandai speaking. speaking je la dia dengan aku. hahahah. rindu sama kamu Alif Daniel. tidak apa, tidak apa. nanti kita jumpa lagi yaaa..
bersama Alif Daniel. budak comel yang sangat sangat BRILLIANT. =)

apaapa pun, percutian aku kali ini memang la tersangat best. hihih. yelaa, dapat pergi jalan jalan kat tempat orang. orang kata peluang yang ada jangan di sia sia. begitu juga masa. nasib baik tidak stay dekat hostel . kalao tidak jadi orang gila lah aku kat hostel ni. hahahahaha. sekali lagi aku nak ucapkan banyak banyak terima kasih ke atas keluarga Farid atas layanan keatas diri ini selama berada di tempat sana. =). 
p/s : lain kali aku mahu datang lagi. hahah.

~akunamajerul~

4 comments:

putera ungu said...

comel la bby tu...heheh..suke22 sukee22

Jerul said...

biasa laaaa... hihihi... bukan setakat comel, kalo ko tgk real lagi lahhhh...

putera ungu said...

hehehe abis aku cubit2..hehhe

Jerul said...

hahahahhaha... sudah la bijakkk.. geram je ko nk tgk dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger