status via Jerulazrul

Sunday, November 14, 2010

scene LOMPAT LOMPAT =)

tadi memang best. dah memang adat seorang model kansss, tiap kali fotoshoot mesti ada yang lompat-lompat. wah sangat menarik. lepas ni pulak plan nak buat video klip pulaa. ye la, boleh buat kenangan sama kawan-kawan. so, kawan-kawan nanti pilih lagu yang sesuai kita buat video klip ya. hihi. last but not least , saya serta kan la shoot for today. very the menarikkkkk.. =)


bang bang bangggg!!!


nahhhh , anda mampuuu? =)


sengaja diperbesarkan. hahaha. nahhh, apabila c kery terpegun melihat aksi aku. hahaha
tapi apa apa pun , shoot yang sangat menarik. =)

 

horrraaaayyyy!!! sudah mahuuu cutiiiii.. =)

bagaimana? hihi. 
lepas ni shoot lain pulaaaa..

~akunamajerul~

5 comments:

LUTFI~;)) said...

hahaha buli bah kalau kau .

Jerul said...

ahhahahhahhah.. nahhh. terpegun kau?

||| PöJìé PööH ||| said...

Den yang somput tgok ekau terlompat2 macam tuh.. Huhu.. Btw tuan blog yang comel, ini PojiePooh Abdullah datang menjengah...

Jerul said...

apo kona eh jang , sampai ekau yang somput sona..hihih.. terima kasih yaa PojiePooh Abdullah.. =)

putera ungu said...

tgi sungguh..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger