status via Jerulazrul

Tuesday, June 7, 2011

TOLONGGGGGGGGGGGGG !!!

jum jum jum , hulurkan bantuan anda semua . bantuan anda amat la di perlukan buat masa sekarang .. boleh tolong tidak ?? beginiii , malas mahu ulas panjang panjang . yang ringkas ringkas sudaahh :)

LANGKAH PERTAMA ;
sila klik LIKE pada page ini ; Showboy Inc. pada page facebook anda . ( just klik je nama yang bergaris ni )  , kemudian akan keluar la macam ni ;
LANGKAH KEDUA ; 
sudah tekan LIKE kan , klik pulak link ; MRK FACEBOOK KING ( klik saja tulisan bergaris ni ) . apa bila sudah LIKE page Showboy Inc. tu tadi , automatik boleh LIKE pic ni ;
sebelum itu , makesure korang korang LIKE pic yang bernama Casey Jovial yaa . kalau dia menang , dia kata dia mahu belanja :) 
ok lahh , terima kasih di atas kerjasama andaa :)












2 comments:

Cik Ladies said...

dah tolong jerul.. lama tak nampak kat BCR =P bizi betol jerul..!

Jerul said...

Cik Ladies ; hihihih , sory sory .. btw , tenkiu CL ..x bizi laaa .. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger