status via Jerulazrul

Saturday, July 30, 2011

oversea .

wah , oversea !! hahaha . betul lah oversea . hari ini dengan menaiki penerbangan Air Asia , sampai lah aku ke tempat destinasi . terima kasih AirAsia kerana menaja penerbangan aku untuk kali ini . setelah berapa bulan tidak balik oversea , akhirnya terjejak juga kaki ini kat kampung halaman . syukur alhamdulillah juga , di kesempatan cuti yang selama dua bulan ini , aku dapat juga berpuasa di tempat sendiri . legaa rasa . ye la kalau kat tempat orang , rasa untuk berpuasa itu macam lain sikit berbanding kat tempat sendiri :)) . 

apa apa pun , kepada semua kawan kawan aku , selamat bercuti . jangan sia sia kan cuti anda !! kita kasih gempak .. hahahaha .. kepada blogger terhebat a.k.a roomate aku ; TZ-MLT rajin rajin lah yaa update blog anda . hihih . aku akan sentiasa mengikuti perkembangan mu . hahahaha . 

ok lah , masa pun sudah lewat . aku mahu bersiap siap dulu . nanti tertinggal flight pula . :))
sabtu , 0511am .

4 comments:

tzmlt converse said...

hahhaa...start mlm ni bru aku update blog...ade mslh skit..hiihiii

Jerul said...

masalah gapo gak ?? hihihih ..

tzmlt converse said...

mslh intrnet la weii...jom jlan tgok blog aku,dh brubh ...hihihhii

Jerul said...

tz : ubah etek blog akuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger