status via Jerulazrul

Thursday, July 15, 2010

hidup yang penuh dengan hasad dengki

aku FUCK YOU sama kau! aku betul betul tidak sangka, selama hampir setahun kita berkawan kau dah buat macam macam . memang kau la bah PELAKON yang paling handal . kalah aku rasa PELAKON PELAKON yang ada d pasaran sekarang ni . SHIT kau ! dari dulu sehingga ke hari ini , aku masih tertanya tanya apa MOTIF kau buat begitu dekat kami ,? tapi paling jelas dan nyata dekat AKU . AKU! apa?? memang anak paling KURANG AJAR la bah ko ni aku tengok. sampai betul hati kau kan buat begini dekat family kau? dekat kawan kawan kau.? kau tiada erti rasa malu kah? ya ampunnnnn.. mana la kau mau letak muka kau lepas ni.? pernah kau berpikir ka untuk semua itu? pernah? tidak kan? eee , memang bodoh la bha kau ni. aku rasa kau la antara golongan manusia manusia yang sangat keji d atas bumi ini. tiada satu orang pun akan kasian sama kau. setelah apa yang kau telah buat.! kau ingat kata kata aku ni TIADA siapa akan berani lagi percaya sama kau dan untuk mendekati KAU! terkejutnya aku bila kau kata kau buat semua ini kerana kau terdesak . terdesak kepala otak kau la. terdesak celah beda mana kau terdesak? mana? aku mau tengok dulu. duiiiiii, drama king betol kau sama aku ya. 1 lagi,  boleh pula kau kata kau nak tolong parents kau dengan hasil HARAM kau tuh?? yakkkk... licik betul la otak kau dengan jalan cerita yang kau reka ni. aku mau tanya, sejak bila lagi ko reka skrip ko ni? lama sudah? nah, akhir nya terhasil juga kan DRAMA kau. tapi aku mau tanya, knp ending jalan cerita kau ni DESPRATE betol? hahahah. tewas kau kan sebagai HERO dlm drama kau ni. ish ish ish. saranan aku kan, better kau belajar lagi dalam la pasal dunia perfileman ni..sebab aku tengok kau masih belum berjaya menguasai setiap watak yang kau bawa.
pembaca pembaca blog ku, mesti tertanya tanya kan siapa yang aku maksud kan dlm cerita ni,? apa yang dia buatt kan? hahaha.
mari la aku bgthu kamu, orang yang aku maksudkan itu adaaallllaaahhh... opsss, biar la rahsia.
let aku bagitahu apa yang dia buat je la.. korang korang nak tahu, aduiii.. mau bagitahu ke x ek? bagitahu je la kan..begini, dia CURI barang peribadi aku..CURI!! then dia jual (trade barang aku tuh) beli pula yang baru. ASTAGFIRULLAHALAZIM...bole bole pula waktu first time kami selidik selidik hal ni dia tidak boleh mengaku. duiiii. apa salahnya kalo dia mengaku kan? salah ka? tidak kan? ni..dia p tambah buat kerja bodoh lagi. konon alasan dia buat gtu (macam aku bgthu td) sebab nak tolong parents dia. taik la menolong bah. alih alih p beli yang baru. tidak kah dia sudah BERDOSA sana,?? melibatkan family dia yang tidak berslah itu? ish3..dasar BODOH la bha.. padahal dia buat semua ni hanya lah kerana mahu nampak GRAND/nmpak macam org BERADA daripada aku. apa la sangat yang ada sama aku sampai dia DENGKI,CEMBURU,JELES sama aku? nonsense betul. knp KAYA betul ka aku ni kau tengok?
aduiiiii.... kenapa la sampai jadi macam ni..? jadi sekarang aku betul betul tidak lagi dapat terima kehadiran kau! serius aku cakap. setelah apa yang sudah kau buat sama aku. kau rasa la sana, bagaimana rasa orang yang dah kena benci. PADAN MUKA kau..kasian delo.. setakat ini tiada maaf lagi buat kau. apa yang aku mahu, aku mahu kau kembali kan barang aku yang asal.! mahu tidak mahu. aku mahu juga. TITIK!!!!!!. aku tuntut! kalo kau mau selamat, kau buat la apa yang aku mahu, sebelum aku pasang PLAN lain lagi..aku da ada PLAN..aku akan pasti kan semua ni terbongkar dekat family kau! biar family kau tahu apa yang kau sudah buat selama ini. so, dari situ kau dapat rasa la, macam mana tinggi rendahnya langit.. sejahat jahat aku tidak sejahat kau bah. makan dalam, ee plis deh.. insaf insaf la kau bah anak! tapi aku rasa kau tidak akan insaf sudah bah..sebab apa yang kau lakukan lepas ni xkan sapa yang da nak cya, even family ko pun. nah, rasain lo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
padan muka kau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

biasalah hati manusia penuh hasad jadi berhati hati lah ye

Jerul said...

terima kasih atas kunjungan anda..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger