status via Jerulazrul

Tuesday, July 13, 2010

sapa sapa ada LYRIC songs by AMRI . =)

huhuhuh.. sapa sapa ada LIRIK lagu by AMRI songs? aku addicted sangat sangat dekat lagu lagu dia. lagu lagu dia memang sangat sangat special. sebab? sebabnya dia translat semua lirik lagu BI (lagu yg dia minat2 je kot) kepada bahasa melayu. n yang penting dia siap record  lagi lagu lagu tuh.. hhuhuh.. MOOD : FUHYOOOO. best je nak dengar wei..hihih.. so kepada sesapa yang ada tuh share share la kat aku.. wekkk..
sure kamu pun akan suka sama dia... hahahah.. proud to b like HIM. to AMRI = banyak banyak kan la translate lagu k. aku menunggu. hahah. ceh, macam FANATIK sgt dah ni..


~akunamajerul~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger