status via Jerulazrul

Sunday, January 30, 2011

malas.

ya Allah, apa lah sudah jadi sama hambaMU ni.. aishhhhh.. pemalas sungguh. huhuhuh.
aku malas ? hmmmm. no komen. hahaha ! 
ye laaa, satu patah haram pun aku tak baca apa apa, dah lah hari ini ada ujian. 
study week tapi ada kelas. oohh tidak apa. motivasi diri untuk kejayaan diri kelak. hahahahah. 
semakin semakin nak hampir final exam ni, semakin malas rasa nak baca buku, buka nota.. aishhh! "Jerul, kau tidak boleh macam ituuuu"..!!!!
mana tidaknya malas, asyik ada je gangguan..hahahah. 
*gangguan?
ye gangguan.
*kan boleh dielak?
dah, kalau online je asyik, macam tidak jadi malas.
hahahahhaa..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger