status via Jerulazrul

Sunday, January 30, 2011

final exam.

dengan bermulanya pada 6hbFeb dan berakhirnya pada 13hbFeb.
14hbFeb fly to Sabah.
*bukan ke Valentine's Day that time?
yaaa, memang Valentine pun.
*kau sambut ?
aku sambut ? tidak mungkin sebab aku tidak punya pasangan. lagi pun tidak digalakkan. hahahahaha. kununnnnn !!! 
nanti ak sambut Valentine dengan kawan kawan kolej yang fly sama with me. fly to Sabah. ala, action je macam pasangan kekasih. harap harap la ada orang nak bagi present ke apa ke, makan percuma ke apa ke. hahahah. jadah apa semua ini? apa kau ingat semua orang disana baik hati ka? nanti sambut kat LCCT. hahahaha. jumjumjum jumpa semua kat LCCT. on 14thFeb ni.

2 comments:

FS Fa said...

good luck sama exam ko..
bah jumpa sini sabah ahh..dating ramai2..

Jerul said...

tq faa... =)
ya bhaa, jumpa kita d sabah.. hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger