status via Jerulazrul

Friday, May 28, 2010

FASSILITATOR . . . . .

menjadi fassilitator ....?
hahahahah
semua itu hanya MIMPI..
wekkk =P
ber 'iya iya' je nk isi form, tapi hasil nya..
aku sendiri yg tak mahu..
malas nak jadi ..
ganggu ari ari cuti ku saja..
hahahah..
so, kepada semua kawan kawan aku yang jadi fasi tu, selamat menjadai fasi ya..
sampai kan saja salam ku kpd semua..
aku mahu enjoy dulu cuti2 ni..
hahahhahahahah
padan muka kamu!
peace. ! <3

6 comments:

una din said...

jerul poyo. hr tu beria lg mau jd.
haha nakan rasakan kau. jd sape je y jd fasi?
oi ko blk kolej 4hb ke? naik pg ke mlm?
bha balik kolej skali. set kn ms deh, aku nda tau sp mau ambl nnt.

akunamajerul said...

poyo la sgt..hahahah..
x thu aku sapa yang jadi fasi..
balik 5hb kot..pagi..
x pun 4hb mlm..
ok..nnti d set bha..=)
bgthu yg lain....

xhilmi said...

nak jadi fc gak.. hahha.. dlu mesti jdi... tapi dah kua kist ni... jadi fci kat sni lak... sweet old day.. heheh

una din said...

oi sham ngn keri jd ke? haha
bha. nnt kau mau blk n da set sp mau ambl, inform aku awl2. aku mau bli tiket. aku sm ying.

oi sudah siap blog ko. nda tau lawa ka tdk. tp aku rasa da lari theme, tp ok kot. haha harap ko suka. aku tak brp pndai, kalau aku pndai, aku x ambk mlt, aku amk multimedia. haha =))

una din said...

oi sham ngn keri jd ke? haha
bha. nnt kau mau blk n da set sp mau ambl, inform aku awl2. aku mau bli tiket. aku sm ying.

oi sudah siap blog ko. nda tau lawa ka tdk. tp aku rasa da lari theme, tp ok kot. haha harap ko suka. aku tak brp pndai, kalau aku pndai, aku x ambk mlt, aku amk multimedia. haha =))

Jerul said...

dorg aku x thu la..hihih
jadi kot..
aku tdak la..
hahahah

btw, thnx una 4 d blog..hahahah
nice bha..
like it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger