status via Jerulazrul

Friday, May 21, 2010

PENGALAMAN BARU tercipta :) !

rasa cam best je buat BLOG ni..
macam macam bole nak cakap sampai kan ter'speechless' a.k.a x terkata kata untuk mmbuat ayat . ye la. . banyak sangat yang terlintas dalam kepala otak ini..tak tahu nak pilih yang mana/nak citer yang mana..kalo boleh nak tiap masa update blog..wah..ada kah ni d nama kan 'ketagih'?? ish3... ala macam first tyme kita main FACEBOOK, FRIENDSTER n etc. x sangka best pula..=)

hmm..
ni pun tak tahu lagi nk citer ape..

first tyme mmg gini kot.
lidah ku keluh,
minda ku membeku..
bak kata STACY.. =)

btw, seriusly i'm missing someone rite now..
wah..
mula dah nak buka cite..

hehehe . (:

harap kamoo d sana juga merindui aku.. (ae i ae) hihih..
hope kamoo baca ni kamoo tahu itu ada lah kamoo.. (:

shyggg sama kamoo <3.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger