status via Jerulazrul

Saturday, May 22, 2010

first time datang semenanjung ~~

ingat lagi tanggal ni 6hbApriL2009.
first time jejak LCCT,..
sedih sangat sangat waktu tu..
yala first time berpisah jaoh dengan family.. =( =( =(,
huhuhuhuh...

tapi aku lakukan semua ni untuk keluarga aku juga..
merantau kerana mahu sambung belajar..=)

tapi perit juga lah...
seminggu xda selera makan..
tiap kali pagi petang siang malam ingat kampung halaman jer..
ish3...

di sini la juga aku dapat kawan kawan baru..
semua dari borneo..
tidak la juga aku kesepian, setelah mengenali mereka.
aku ingat aku sorang je dak sabah yang datang blaja kat cni, rupa rupa nya ramai..fuh..sejuk ati aku..

terima kasih kawan kawan borneo ku (: ,

tanpa kamu tak tahu la aku mau kawan dengan sapa..
(poyo jer)

ye la bha, mula mula la katakan.

........................................................................................................................................................................


ingatnya lagi aku bila first time dorang dorang ni nampak aku kat LCCT.
tak sangka weh dak dak pempuan usha aku..hahahhaha

ha! bole pula aku d katakan SOMBONG..
padahal aku MALU tahap dewa dah waktu tu..
terpaksa jer kontrol rasa MALU tu..
ahhahahaha

ha! 1 lagi pula..
bole pula dorang dorang ni kata aku rupa cam CINA??
hahahah..
macam CINA ke korang tgk??
(ayat poyo jer)
tapi betol la..tang mana rupa cina nye aku pun x thu...

terima je bha org kata..

ada lagi 1, di sebabkan HIDUNG aku sgt mancung, bole pula d kata aku ni anak India.
hahahahahahha

apa la nak jadi...
ish3..

.........................................................................................................................................................................

wekkkkkk...
best siot tulis tulis coretan yang lebih kurang tidak hebatnya kat BLOG ni..
penat jari jemari ku..
tapi best.

aku suka (:.

p/s ; nanti nak share lagi.
cerita macam x habis lagi ni..
hahahahha..

~akunamajerul~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger