status via Jerulazrul

Friday, May 28, 2010

cheese cake~


wah..
dah rasa lama tidak buat cheese cake dan makan sekali .. hahahah
percaya atau tidak, ini lah hasil air tangan ku..
ceh.
aku boring saat saat berada d rumah, so dengan beralas kan bahan bahan yang ada kat almari dan peti ais kat rumah dan dengan pendorong utama (my mum) maka, terhasil la kek keju yang sangat sedapp ini.
fuhhh, best btol..
jangan jeles..
kepada sesapa yang tidak percaya tu, percaya lah kerana semua ini benar benar saja. tiada pembohongan tercipta. =)

perkara paling indah bila membuat kek ini : x sampai sehari, tengok tengok kat dalam bekas dah licin dan bersih.
fuh..padahal dah buat 3 adunan yg besar..ish3..
kesedapan kali, orang orang kat dalam rumah tu..
hahahahha, =P.
well, terima lah kenyataan bahawa aku mampu untuk melakukan nya.
tiada salah kalo kita mencoba. fun!!

susah ke tak buat ni?????
nak kata susah, x juga..
kerana terlalu simple bagi aku..
hihih
tapi nak cari bahan tu yang susah.

nak resepi??
no WAY!!
its a secret receipes!
hahahahah.

so, kepada sesapa yang nak rasa, mari mari come to my house. kita eating together gether..
=)....

btw,
sekian terima kasih.
haha

~akunamajerul~

6 comments:

xhilmi said...

weh.. nk wei.. hahahahaha... bestnyer... hahahaah

Jerul said...

ko nak ker zul???hihih..dtg la sabah kt umah aku.kompom aku buat punya.

amin said...

cam sedap..haha

Jerul said...

mmang sedap..=)

Prince Fritz Ryan said...

huhuhuhuhu sodapnya kek cheese owh kegemaranku owh....

Jerul said...

ryan : ya ka??hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger