status via Jerulazrul

Monday, August 15, 2011

bekalan DRUG sudah habis!!

kini hidup aku tidak bermakna lagi ! drug yang aku ambil sudah habis ! aku perlukan drug itu , tapi apakan daya aku tidak mempunyai duit yang mencukupi untuk mendapat bekalan drug tersebut . apa perlu aku laku kan ini ?? argggghhh !!!!! tekanan . rupa nya begini rupa orang yang betul betul ketagih sama drug yea ?? apa sudah jadi sama akuuu ?? oh Tuhan . lindungilah hamba-Mu ini kejalan yang benar . 
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
lakon layar apa yang sedang kau lakon kan ini jerul ? 'berkata pada diri sendiri'... aitsssss !! korang jangan salah sangka + jangan pikir yang bukan bukan ya . drug yang aku maksud kan tu adalah ubat a.k.a kapsul PATI HALIA ; Yusmira . he he he . bekalan aku sudah habis donk !! hmmmm . kau Miss Una Din bagaimana dengan kapsul kau ? sudah habis bekalan kah ?
HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE
ok baik lah , apa apa pun jangan mudah menyerah . bak kata lagu D'Masiv yang sangat ngetop bagi OST sinetron amanah dalam cinta kat TV3 itu . ke ke ke ke . :) , 
syukuri apa yang ada .
2007pm.

6 comments:

Eazy Izzuddin said...

drug itu ke..
aish..

Jerul said...

eazy : hahahahahaha..

una din said...

wei jerull, aku punya pun mau hbs suda. tp belum btl2 hbs laaa. ko pny habis licin ka? hahahha nah apa peubahan kau selepas 15 hr mkn pil tu? oiii ko makan 4 bijik kaaa?

tu laaaa hr tu aku cdg beli 35 tu masing2. kan pcuma satu. hahahhaa xde la mcm skng. miskin aku skng ni. xda wit. kikiki

liza ckp epes dah masuk!!! heheh tp aku mau smpn duit 2 beli hp. wuuu

Jerul said...

nahhh , aku telan 6 biji yang last last day tu . hihih . tah lah unaa , nda aku mahu cakap , macam mana perubahan nya .. aku mau p timbang dulu , tapi penimbang tiada . aisshhh !!

nahhh , sama la bha . miskin aku skung ni .. tiada duit .. kikiki

epes sudah masuk ka ?? aappuuuu !! ok ok . nah , mau beli hp lagi ka ?? every year tukar hp kannn ??? biasa laaa . hahaha :P

una din said...

hahahha sama la!!! aku teringin jugak mau timbang ni tap xde penimbang. malu pulak aku nk pg timbang yang dekat mall tu skali nnt dia bunyi berat aku kan malu. hahahhahahah

oi takde la aku every year tka hp. sejujurnyaaa hp aku nazak. xmacam kau 3 hp. nahhhh

Jerul said...

una ; hahahahhaha .. bukan nya juga org dengar bunti berat kau tuh .. hahahhaha

hahahha , 3hp kuling ?? 1hp jak ni . hahahah . mau tambah lagi 1 , tapi tgk lah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger