status via Jerulazrul

Wednesday, June 2, 2010

BOWLING O BOWLING

FUHHH....
tadi malam 1hb Jun 2010.
kiteorang dari Ampang - Bangi - then baru g Alamanda Putrajaya.
best shioott maen bowling..
hahahha.

sebelum tu,
nak say thanks to Dein n Arejik coz belanja kiteorang main bowling, ya lah, x lama lagi kami mahu balik kelantan sudah. btw, jangan lupa ya, kata nak g CLUBBING lepas ni..
saat yang d nanti nanti kan...=P.
hahahha

bowling ;-
perlawanan di antara aku , ejam, arejik, & dein.
hahahah..
ternyata begitu sengit ya..
dalam game ni kiteorang ber4 berlawan d antara 1 sama lain.
hahah
main dua game.

game pertama ;
ejam menjuarai.
eee, anak ni pnuh dengan alasan saja. tapi alih alih dia yang juara..wekk..mau mati kali..hahah

game kedua ;
sekali lagi ejam menjuarai.
ish ish ish. mau mati betol bha..
langsong kami ni xda peluang..

mesti tertanya tanya kan, di mana kah kedudukan aku??
hahahha..

nampaknya aku TEWAS dalam dua dua game ni..
aduhhh...bengong btol la..
aku pun x tahu bagaimana boleh kalah..
hihihih..

tapi apapa pun, memang bahgia la bha, dpt main bowling.

to Arejik n Dein : thanks a lot. =)
ada masa kita LAWAN lagi..tapi nnt kali ini aku akan pastikan yang korang korang semua kalah d tangan aku..hahah..ayat x boleh belah langsung..

semangat semangat semangat.

sekian.

~akunamajerul~

1 comment:

Ejam Ajik said...

hahahahaha..aq mnang pun scara tba2 bah..entah dri mna gak khbatan aq 2 kluar..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger