status via Jerulazrul

Tuesday, June 1, 2010

Times Square , =)

esok nya pula (30mei2010).
pada hari ini(30mei) , perjalanan perlancongan aku berterusan. hahaha.




kali ini aku g Times Square pulak.. =)








perjalanan dari rumah (kat Ampang) ke LRT Hang Tuah tidak lah juga jaoh betul..ada lah dalam 15minit gitu.
hihihih .


best giler time ni..
time ni la juga aku ada temujanji dengan seseorang..hahah
dia lah yang bawa aku jalan jalan keliling Times Square..best!
dari pukul 12-6 aku berada di sini..


aktiviti :
sampai sampai je g makan..(Mc D)
then, sementara menunggu pukul 2, nak tengok wayang, sempat lah juga berjalan jalan jap. jap je pun..=P


......


tengok wayang.
wah, best betol crita, hihihih.

-Prince of  Persia-
ni lah juga first time aku menjejaki kaki ke dalam panggung.
setelah 19tahun aku hidup di muka bumi ini.
aduh, sedih la pula ayat aku..kin malu jer.
sedih?? malu??
eee, tiada dalam kamus hidupku..hahha
\wah, ayat poyo habis..=P.
duduk berapa jam dalam panggung hilang sejenak perasaan ku terhadap dunia luar.
aku begitu khusyuk melihat movie tambah tambah pula d samping dia..hahahahhahaha...=)
best best..release tension jap..
thanks to you.. huhuh.


....


cerita Prince of  Persia pun tammat....


....






shopping tyme.
ni lah saat saat aku nanti kan..
wah, bahagia betol hidup ku..
neh, jangan cemburu semua..
aku d belanja bah..
hahahah..
baju seluar n kasut..=)..
adalah juga kenangan aku datang kat sini..
to you : thanks again.
really appriciate that..
jasamu tetapku kenang sampai bila bila...


.....


jam pun menunjuk pukul 6 lebih dah waktu tu, aku pun d hantar pulang ke LRT Hang Tuah..
dari sini kena tunggu pula perjalanan ke ampang..
fuhhh..
dah lah sorang sorang waktu tu..
orang yang menemani hantar  aku ke times square pagi pagi tadi, sudah senang lenang tidur kat rumah.
dia kasih tinggal aku..
tapi tidak apa..
yang penting aku bahagia waktu itu..


senyum sampai ke telinga =).


*p/s : pic aku x transfer lagi kat dalam pc.
later aku edit lagi and masuk kan gambar deh.
bukti bah.
nanti d kata aku mereka reka cerita sahaja.


semua ini adalah benar ya. =)


btw, thanks sudi membaca.
hahah


sekian.


~akunamajerul~

6 comments:

una din said...

terperinci nye ko cte,
nape ko x cte skali yang aku ade kol,
glame gak t nm aku. hahaha
oi amboi sdp btl ko dpt satu set bj suar kasot bagai.

gambar gambar gambar please!!

Jerul said...

hahaha..well..mau juga ko d enterframe???

=P

gambar semua2 tu nnt k..

Fiat Albuqurque said...

ntah nme ak pun x de...pdhal awal2 da msej ak nk gi tmes square hahaha...

t tnjuk kssut n bj 2 bha hahaha....
ak nk gmbr original hahaha...

Jerul said...

haahahhahahaha..=P

Ejam Ajik said...

aleh..mnta puji jea jerul nie..tp best gak dpt jmpa AIA kn..wawawwawa..cian kat jerul d tnggalkn..srry deh time 2 aq sakit pale so xdpt 2gu ko..huhuhu..lg pun aq pnat bh..

Jerul said...

kau mmang sengaja ja bha tu.. sampai ati..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger