status via Jerulazrul

Tuesday, June 22, 2010

my ASET.


fuhh...hye suma.. hahahah. yakkk.

ini la kerja ku bila keboringan merasuki diriku..
pada petang ni aku nak share la konon konon aset terpenting yang kena ada dalam hidup aku. wekk. tapi betul la, tanpa 'benda' ni kita suma mungkin x boleh hidup..hahahha..poyo jer..yela, sesetengah  orang menganggap ia benda yang sg penting, ada sesetengah anggap x penting. tapi bagi aku betul betul penting punya.. hahahah. =P

benda yang aku maksud kan tu ada la .... jeng jeng jeng ... ni la ;


hhahahaha...
my SonyEricsson C510.
aku x mampu nak beli yang canggih canggih macam u ol punya.
huhuhuh.

pas tu ni pla ;



myLatest . 
mySonyEricsson Vivaz Pro .
fuhh, best giler pakai hp ni. 
huahuahua.
p/s ; bukan nak menunjuk nunjuk ya , saja nak share.
ramai sangat x caye aku ada hp ni.
terutama adik adik aku..hahah..kasiann de lo..
so, to Norazimah Abd Gapor, Azrie Bass, Pipie Kilie
percayai la aku, ni hp baru aku.=)
jangan jeles. hahaha



ni pla hp sampingan ku. wah, ada hp sampingan g pula..hahahah..
macam macam.
sejak aku ada hp baru tuh, aku jarang dah guna hp ni..
huhuhu.. sian nya kat kamu si hp biru.
xpa xpa , kalo hp aku 1 lagi tu rosak, aku akan guna la ko semula, ko jgn sedih sedih ya.
yang penting ko masih dalam genggaman aku bha..hihih

selain itu , aku ada 1 lagi .. tapi bukan hp la, external disk. ni pula hadiah org bg kat aku..x sngka pla aku akan d bg external ni.. hihi, tq tq tq myPren.



penting juga ni , tuk simpan barang barang yang ada dlm laptop aku. sejak ada external ni, bertambah ringan je laptop aku. hihih

hmmmmmm, and yang paling terpenting , this one ;


without dua benda ni, xdapat la aku nk online. hihih.
btw, aku bersyukur sangat sangat dengan apa yang aku ada sekarang ni.
rasa sangat lengkap dah hidup dengan apa yang aku ada sekarang. huhuhu

akuHAPPYbilakamuHAPPY..
kamuHAPPYtakbilaakuHAPPY?
renung renung kan.
ok la, aku nak chow dulu deh.
cukup setakat ini acara kongsi mengongsi kita,
esok lusa esok lusa kita kongsi kongsi lagi pula..

~akunamajerul~

3 comments:

xhilmi said...

berlagak..... huk2

Jerul said...

hahaahahaha..mna da berlagak. aku buat ni tuk adk adk aku kat sabah tuh. dorg kta aku penipu..nah.. aku apa lg, promot la hp bru aku..hahahah

tz-mlt said...

mne nak tgok tlfon sony touch tu??ade lg ke???hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger