status via Jerulazrul

Sunday, June 6, 2010

last day =) , @ pavillion - muviee , subang - karoke tyme.


Pavilion Pavilion Pavilion . . .
ini ada lah tempat yang paling boleh di katakan femes gak la.. hahaha.. tapi betul ape.. ish aku ni, dan2 je.. tapi aku rasa betul.. hahahahahah..
perjalanan dari tempat aku (Pandan Jaya, AMPANG) ke tempat ni boleh la d katakan jaoh. tidak lah sampai berjam jam. sebab aku naik LRT je.. hahah.
dr pandan jaya - hang tuah, then nek monorail 
hang tuah - bukit bintang.

sesampai je kat sini, aku hampir hampir saja sesat. dushhh! hampir separuh jiwa ku pergi sudah aku...nah.. nasib je x kena colik. huahuahua. seram btol, dah la sorang sorang..lama gak la aku mencari jalan keluar.. tapi akhirnya aku berjaya juga mencari tempat yang d tuju.

@ PAVILION

nah, sampai sampai je kat Pavilion jam menunjukkan hampir nak 6.30pm dah. 
kami apa lagi bergegas nak masuk panggung wayang nak tonton cerita ni > LAGENDA BUDAK SETAN.
muviee yang boleh lah tahan bagus n sedapnya bila d tonton. hahaha.
cerita ini mengisahkan tentang anak remaja yang perangai macam SETAN, x bole blah langsung. bole d katakn perangai yang sgt sgt kurang ajar d kampus tmpat dia blajar..
tapi 1 lagi dia ni, cinta lelaki ni memang sangat sangat sangat la setia,. x penah curang. aduh , sweet btol. nak thu lebih lanjut, g la tonton ya..huahuahua..aku bukan lah penulis sinopsis muvie yang sgt bgus..hahahaah..=P

...tammat...

@luar Pavilion


gambar ni pula d snap sewaktu selepas acara menonton wayang bersama AiA tammat. hihih.
sempat lagi mau snap snap bah.. ya lah, orang kata ambil kenangan..bukan nya selalu dapat g..=).
setelah itu, aku dan AiA pun berangkat kaki lalu beredar dari tempat itu dan menuju ke monorail untuk pulang ke tempat asal.. hihihih.. =)
...........

PADA SEBELAH MALAM. =)

nah, going to this place.
hhihih..
Neway Karaoke Box. fuhhhhhh... moment yang tidak boleh d lupa lupakan . best sangat sangat. hihihi
thanks to Dein n Arejik coz bawa aku n ejam g karaoke.
nah, puas bah karaoke dari kul 1pagi until 4pagi. memang tdak ingat dunia sudah nie.. hahahah..nyanyi tanpa henti, seperti orang yang kemabukan dan kerasukan..hahahah..sampai serak serak ni suara. tapi walau apa pun ini lah saat saat karaoke yang paling best yang pernah aku dapat.. huahuahua. once again, thanks ya kepada yang membawa..=)


saat aku dengan kazen kesayangan ku berada dalam Neway Karaoke Box.
huahuahua.

p/s : setiap kali aku tengok video kita nyanyi tu(ejam) , memang lucu tau. hahaha.. 
sumbang tidak sumbang, lantak saja bah. 
yang penting kita happy. 
huahuahua.
=P

hmmm.. apa apa pun, saat berada d tempat percutian, memang sangat sangat the best. =)...
btw, tangan aku pun sudah malas mahu menaip, aku nak mengangkat lah semua jari jari aku yang menaip ini dari ruangan ini dan keyboard laptop ku.. hahaha. 

ari sudah malam, bantal memanggil aku, tilam mengusung rinduku, selimut melitupi aku, tanda aku mahu tdor.hahahah (eeeee, entah papa sudah aku mencarut ini) mood : bluur + binggung.

btw, selamat malam, selamat pagi, selamat tenghari semua..=)

hidup mesti sentiasa mau happy. =)

~akunamajerul~

2 comments:

Prince Fritz Ryan said...

nice holidays ya.... hehheheee

Jerul said...

mmg nice! tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger