status via Jerulazrul

Sunday, February 20, 2011

AXE "MOST WANTED"

hihih.. AXE "MOST WANTED" ? ada 1 contest lagi pasal benda ni. apa yang aku ingin sampai kan disini adalh bukan nak sertai contest ini, tapi nak suruh korang korang klik je. lepas klik tu, adalah arahan seterusnya. hahah. apa kata cuba klik dulu ini ; AXE "MOST WANTED" .ok sudah klik ke ? bagi yang belum klik, klik la sekarang..(after baca). sudah klik akan keluar la macam ini ;


kan kan kan kan ?

lepas tuh klik pula ni ;


ok, dah klik ni mesti pulak keluar yang ni kan ;


sudah tu pula , p kat ni ;


sudah tu, cube taip nama mamat ni 
(MOHAMMAD AZLAN)
search taw !! 

sudah taip keluar macam ni kan ;


ha !! yang dalam petak tu, nama yang di 'search' tadi, then kat dalam oval tu adalah MOHAMMAD AZLAN kita tadi. hahaha. ok ok ok. belum habis lagii.. sudah tuh, klik ni pulaa ;


klik kat dalam petak yang berwarna pink itu yaa..
selepas itu DONE!!
habis dah kerja.

ha!! kepada anda anda semua, jangan lupa taw undi sahabat , teman & kawan baik saya ini. dia nak sangat menang dalam contest ini. so, harap dapat kerjasama dari kalian semua. apa apa pun, jasa dan kerjasama kalian amat lah dia hargai..
kalau dia menang, insyaAllah dia akan belanja makan Roti Canai , 5keping seorang. berbaloi bukan, =)

so, mari la kita sama sama mengundi dia ok.
harap ko boleh menang, aku dah tolong ni. 

~akunamajerul~








4 comments:

misz sheyla said...

wokeh t aku vote :) roti canai telur taw..huhu

Jerul said...

misz sheyla : okaiii.. no hal punyeee.. =)

Farah chomot said...

vote spe?

Jerul said...

farah : ni laa vote membe aku ni. dah vote ke ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger