status via Jerulazrul

Friday, February 18, 2011

game FACEBOOK !!

hahahahaha.. game game dan game.. ini lah kerja ku pada masa masa yang banyak terluang sewaktu berada dirumah ini.. ya la, manfaat kan connection internet yang ada (wiFi)..kahkahkah..bestt wooo, lajuuuu !! di kesempatan ini la juga, hampir semua game dalam Facebook itu aku jelajah.. hahahah.. =P

pokerr !!

cafeworld !!

cityville !!

farmville !!

mafiawars !!

nightclub !!

petville !!
ada banyak lagi game facebook kan ? hihih.. xpe xpe,
selepas ini akan ku terjah. hahahah
hmm , kepada kawan kawan blog ku, 
jum la jadi 'neighbours' aku . =)

~akunamajerul~



4 comments:

gilastats said...

Yg xbest game facebook ni, bila main ada notification... xbley la main ms kejer :-D

Jerul said...

gilastats : thu xpe.. hihih..

asfz lily said...

dah lama gile xmen game kat fesbuk ni =.=
hahaha :)

Jerul said...

hihihi.. apa kata g main.. jumjum =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger