status via Jerulazrul

Saturday, May 21, 2011

DRAMA KOREA

selamat pagii :) . apa khabar anda semua ?? sehat seperti biasa ?? masih stress ?? gembira ?? sedih ?? muram ?? masam ?? apa apa pun , semoga hari hujung minggu anda sentiasa ceria . balik kepada tajuk entri kali ini . DRAMA KOREA . wah wah wah , akibat terlalu addicted to korean drama , aku nak mandi pun rasa malas . nak pergi kerja pun rasa malas . hahaha . apa lah mahu jadi ini . hihihih . mana tidaknya , drama korea yang aku tengok ni sangat best . sangat seronok . hahaha . Playful Kiss tajuk nya . sudah tengok ke belum korang korang ni ?? kikikikikiki . ok lah , aku tahu masing masing ada minat tersendiri kan ? apa apa pun enjoy yourself . 

4 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum...
playfull kiss tu versi korea..sblm ni ada versi taiwan dan dari anime juga.jln penceritaan yg sama juga..jarang jumpa lelaki yg addicted dgn drama korea..apa2 pun, jgn addict sampai lewat solat pula.. =)

Jerul said...

miss ct ; waalaikumsalam ..
aik ada versi taiwan ka juga ??hihihih .. ni pengaruh kawan kawan juga lorhh , sampai ter'addicted' .. hihih

una din said...

jgn addict smpai tlwt solat yaa?


HIHIHIHIHIHIOHIHIHIHIHIHIHIHIHIH

Jerul said...

una : apuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger