status via Jerulazrul

Thursday, May 19, 2011

Nur Kasih The Movie

apa khabar kalian semua ? harap semua nya baik baik sahaja . 
aku tengah bercuti hujung minggu ni . hihihih .
oleh kerana terlalu bosan , lalu aku pun mengupdate lah blog aku yang tidak semena mena ini .
blog yang tiadaa kesempurnaan nya pun . 
tidaak macam blog blog koorang . hahahah .

19 hb Mei 2011 .
sebenar nya tiada apa apa pun dengan tarikh ini . 

aku sebenar nya mahu tengok Nur Kasih The Movie bhaa .


aku tidak tahu lah kenapa aku terasa sangat teruja untuk menonton kesinambungan drama Nur Kasih yang kat TV3 hari itu . sebab Nur Kasih drama yang best . thats why lah aku sangat teruja . tapi apa kan daya , jodoh + rezeki tiada lagi untuk aku menonton movie ini . huhuhuhuhu .

~akunamajerul~

5 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Nanti kalau sudah tengok, buat la review rating pasal ni movie. :)

Fadzmie's Latest Entry : EX5 DAN NOMBOR TELEFON

una din said...

OMG!!!!!!!!!!! AKU PUN NAK SANGAT2 TENGOK CERITA NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nak balik penangggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!

Jerul said...

fadzmie : owraittt :)

una : jum kita TENGOKKKKKKKK !!!!

una din said...

uhuuu JUM!!!!!! di tesco sudah ada panggung.

Jerul said...

aku sudah tengok . fuh besttt !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shout Here !!


ShoutMix chat widget

WE are SABAHAN

..

WaSaBer (^^,)v

div style="text-align: left;" title="WSB" href="http://www.wsbmania.com/" target="_blank">WSB

LIKE me !!

Jom Blogwalking

Recent Visitors

There was an error in this gadget

jom KLIK , dapat WANG !!

 
Copyright 2011 @ akunamajerul!
Design by Wordpress Manual | Bloggerized by Free Blogger Template and Blog Teacher | Powered by Blogger